Balçova Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Özel yetenekli öğrencilerin sahip oldukları kapasiteleri geliştirerek özel yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen, ulusal ve evrensel değerleri benimseyen, erken yaşta geleceği yönlendiren bireylerin yaratıcılıklarını destekleyici ve aynı zamanda sorun çözme yeteneğine sahip bireyler yetiştiren bir merkez olmak.

Misyon: Bilgiye erişmeyi bilen, bilgiyi kullanan, üreten, geliştiren ve yaygınlaştıran, araştırmacı, gerek bireysel gerekse ekip çalışmasında başarılı, toplumsal sorumluluğu ve çevre bilinci gelişmiş, sanata önem veren sosyal ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 2023/2024 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecektir.

Saatler:
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Servis yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://balcovabilsem.meb.k12.tr

Adres - ÇETİN EMEÇ MAH. ÖĞRETMEN RASİME ŞEYHOĞLU SK. SACİDE AYAZ ORTAÖĞRETİM OKULU BLOK NO 372 BALÇOVA / İZMİR

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Balçova merkez. Çetin Emeç Mahallesi

Ulaşım Fahrettin Altay aktarma merkezi 671 ve 873; Fahrettin Altay Meydanı 25 Belediye otobüsleriyle (ESHOT) yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İzmir ili merkez Balçova ilçesinde yer alıyor.